Bel (0181) 69 78 82  |  mail info@spanjersbergh.nl  |  website Opbaargelegenheid De Seizoenen

Uitvaartzaal De Seizoenen - Spanjersbergh

Wensen

Elke uitvaart is het afscheid van een uniek persoon. Dat mag tot uitdrukking komen in het afscheid. Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren, symbolen en producten om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart. Van traditioneel tot modern en van ingetogen tot kleurrijk: alles is mogelijk.

Een unieke rouwkaart

unieke rouwkaarten

Het rouwdrukwerk biedt heel veel mogelijkheden om de uitvaart een persoonlijk karakter te geven. Uiteraard heeft u een ruime keuze uit bestaande kaarten, teksten en afbeeldingen. Wij kunnen u een groot aantal voorbeelden laten zien. Maar met bijvoorbeeld een eigen afbeelding of foto en een eigen tekst, kunnen wij in eigen huis een bijzondere en unieke rouwkaart voor u samenstellen en vervaardigen.

Bloemist

Kijk eens op de website van onze relaties:

uitvaartbloemistrotterdam.nl
bloemenboetiekbrands.nl

Urnen

Kijk eens op de website van onze relaties:

urn.nl
funeralproducts.eu
metalenurnen.com

Herinneringen

Kijk eens op de website van onze relaties:

seeyougedenksieraden.nl
memoryspecials.nl
uitvaartglas.nl

Uitvaartkisten- een persoonlijke keuze

Elk mens is uniek. Dat mag tot uitdrukking komen in het afscheid. Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren, symbolen en producten om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart. Van traditioneel tot modern en van ingetogen tot kleurrijk: alles is mogelijk. Als begrafenisonderneming kunnen we u alle mogelijkheden laten zien die momenteel binnen de uitvaartbranche mogelijk zijn.

Kijk ook eens op de website Van Wijk Uitvaartkisten.

Traditioneel of bijzonder vervoer

Traditioneel bepaalt de zwarte rouwstoet het straatbeeld bij een uitvaart, al dan niet gevolgd door volgauto’s. Maar dat is niet verplicht. De rouwstoet wordt tegenwoordig steeds vaker uitgevoerd in wit, grijs, bordeaux of donkerblauw. In overleg kan de rouwstoet zelfs worden behandeld met een tijdelijke, verwijderbare lak, zodat echt alle kleuren mogelijk zijn rondom de door u gekozen lijkwagen. Daarnaast zijn er steeds meer alternatieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van bijzondere vervoermiddelen zoals de uitvaartbus, rouwkoets, of een motor met zijspan? Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden, neemt u dan contact op met Uitvaartverzorging Spanjersbergh.

Herinneringen in tastbare vorm

Er zijn tegenwoordig steeds meer manieren om de herinnering aan een dierbare na de uitvaart een tastbare vorm te geven. Van heel eenvoudig tot unieke, creatieve manieren. Zoals een vingerafdruk in een medaillon, bijzondere as-sieraden of een foto die in glas is vereeuwigd. Een rouwbloemstuk of een rouwkrans die wordt geprepareerd. Een monument of ander kunstwerk. Uiteraard is een dergelijke keuze altijd een kwestie van persoonlijke smaak; maar de mogelijkheden zijn er. Onze uitvaartverzorger kan u een groot aantal voorbeelden laten zien.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om de uitvaart een persoonlijke invulling te geven, dan kunt u ons op afspraak altijd bezoeken om een aantal voorbeelden van uitvaartproducten te bekijken. Kijk voor nuttige tips eens op onze tip-pagina!

U kunt ons 24 uur per dag bellen op (0181) 69 78 82

© Copyright 2018 Uitvaartverzorging Spanjersbergh

Ontwerp & realisatie: CreatieCentrale | teksten: Move On Communicatie