Bel (0181) 69 78 82  |  mail info@spanjersbergh.nl  |  website Opbaargelegenheid De Seizoenen

Voorbereidingen treffen

Wat moet eerst gebeuren?

Na het overlijden breekt een moeilijke periode aan. Buiten de schok, het verdriet en het gemis, moet er in relatief korte tijd veel worden geregeld.

Allereerst moet het overlijden formeel door de dienstdoende huis- of instellingsarts worden bevestigd. Desgewenst kunt u uw geestelijk raadspersoon benaderen.

Vervolgens kunt u contact opnemen met Uitvaartverzorging Spanjersbergh op het centrale telefoonnummer (0181) 69 78 82. Het nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Vanaf het moment dat u belt, kunt u de zorg voor een persoonlijk, passend en waardig afscheid gerust in de kundige handen van het team van Spanjersbergh geven.

Het eerste gesprek: in alle rust
Als u na het overlijden contact met Uitvaartverzorging Spanjersbergh heeft opgenomen, maken we een afspraak voor een bezoek op een door u gekozen locatie om de voorbereidingen te bespreken. Tijdens dat eerste gesprek kunt u in alle rust uw mogelijke wensen en voorkeuren met de uitvaartverzorger doornemen. Natuurlijk hoeft u niet alle beslissingen meteen te nemen. Wel moeten bijvoorbeeld de datum en het tijdstip van de uitvaart worden besproken. Ook moet duidelijk zijn of er wordt gekozen voor een begrafenis of crematie. Vanaf het eerste gesprek krijgt u alle persoonlijke aandacht en begeleiding waar u behoefte aan heeft en zal de uitvaartverzorger van Uitvaartverzorging Spanjersbergh direct alle noodzakelijke formaliteiten voor u afwikkelen.

U kunt ons 24 uur per dag bellen op (0181) 69 78 82

© Copyright 2018 Uitvaartverzorging Spanjersbergh

Ontwerp & realisatie: CreatieCentrale | teksten: Move On Communicatie