Bel (0181) 69 78 82  |  mail info@spanjersbergh.nl

Uitvaartzaal De Seizoenen - Spanjersbergh

Wensen

Elke uitvaart is het afscheid van een uniek persoon. Dat mag tot uitdrukking komen in het afscheid. Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren, symbolen en producten om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart. Van traditioneel tot modern en van ingetogen tot kleurrijk: alles is mogelijk.

Een unieke rouwkaart

unieke rouwkaarten

Het rouwdrukwerk biedt heel veel mogelijkheden om de uitvaart een persoonlijk karakter te geven. Uiteraard heeft u een ruime keuze uit bestaande kaarten, teksten en afbeeldingen. Wij kunnen u een groot aantal voorbeelden laten zien. Maar met bijvoorbeeld een eigen afbeelding of foto en een eigen tekst, kunnen wij in eigen huis een bijzondere en unieke rouwkaart voor u samenstellen en vervaardigen.

Traditioneel of bijzonder vervoer

Traditioneel bepaalt de zwarte rouwstoet het straatbeeld bij een uitvaart. Maar dat is niet verplicht. De rouwstoet wordt tegenwoordig steeds vaker uitgevoerd in wit, grijs, bordeaux of donkerblauw. In overleg kan de rouwstoet zelfs worden behandeld met een tijdelijke, verwijderbare lak, zodat echt alle kleuren mogelijk zijn. Daarnaast zijn er steeds meer alternatieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van bijzondere vervoermiddelen zoals de uitvaartbus, rouwkoets of een motor met zijspan? Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden, neemt u dan contact op met Uitvaartverzorging Spanjersbergh

Herinneringen in tastbare vorm

Er zijn tegenwoordig steeds meer manieren om de herinnering aan een dierbare na de uitvaart een tastbare vorm te geven. Van heel eenvoudig tot unieke, creatieve manieren. Zoals een vingerafdruk in een medaillon of een foto die in glas is vereeuwigd. Een rouwbloemstuk dat wordt geprepareerd. Een monument of ander kunstwerk. Uiteraard is een dergelijke keuze altijd een kwestie van persoonlijke smaak; maar de mogelijkheden zijn er. Onze uitvaartverzorger kan u een groot aantal voorbeelden laten zien. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om de uitvaart een persoonlijke invulling te geven, dan kunt u ons op afspraak altijd bezoeken om een aantal voorbeelden van uitvaartproducten te bekijken. Kijk voor nuttige tips eens op onze tip-pagina!

Voorbeelden van kisten

Voorbeelden van urnen

Voorbeelden van grafstenen

Voorbeelden van bloemstukken

U kunt ons 24 uur per dag bellen op (0181) 69 78 82

© Copyright 2018 Uitvaartverzorging Spanjersbergh

Ontwerp & realisatie: CreatieCentrale | teksten: Move On Communicatie